Dan före dan före…

Pappelinas rosa sida

Jag tror inte man uppfattar riktigt hur mycket det är att ordna med inför en helg som den kommande. Hela Skövde kommer att sjuda av shoppingglada människor under den 24-25-26 april, då Skövde kommun i samarbete med oss företagare arrangerar ”Shoppinghelg i Skövde”. Då vill man ju naturligtvis visa upp sin bästa sida.  Så i dag  är det mycket ommöblering, finputs, städning som står på schemat. Det ska bli jättekul med Pappelinas och Orna Lalos besök i min affär. Pappelina kommer den 24, på fredag och Orna Lalo kommer den 25-26, lördag och söndag.

Orna Lalo

Etiketter: , , , , , ,

En kommentar till “Dan före dan före…”

  1. ulla skriver:

    Vilken kanon fin helg vi haft med två fantastiska Lalo dagar i Skövde.
    Tack för det!

    Ulla

Lämna en kommentar