Nu är det bara en vecka kvar…

Nu är planeringen i full gång och inför nästa helgs våryra hos FÖRR i Skövde. Det ska städas, pyntas, fixas och donas, inhandlas frukt och godis till vårt öppna hus den 24-25-26 april. Naturligtvis rullas den röda mattan ut. Under tre hektiska dagar kommer vi få besök av Pappelina och Orna Lalo som ska visa sina produkter.

Mattan Maja från Pappelina

24 april kommer Pappelina för att ge råd rörande sina underbara mattor, samt att visa sin vårkollektion. Så passa på att komma in till butiken i Skövde. Du som inte har möjlighet till ett besök hos mig i Skövde kommer att hitta spännande och generösa erbjudanden i webbshopen. Men jag kommer att skriva mer om detta på måndag.

Smycken ur Orna Lalos Ocean kollektion

Kan det vara en bläckfisk som hänger där.

25-26 april har vi Orna Lalo på besök med den senaste smyckeskollektionen. Helt underbara smycken! Deras nya kollektion Ocean är inspirerat av havets djur och växter.

Etiketter: , , , , , , ,

2 kommentarer till “Nu är det bara en vecka kvar…”

 1. Hildur skriver:

  Det får jag inte missa! Dyker absolut upp nån gång under dessa dagar. 🙂

 2. ulla skriver:

  Vi kommer med bussen!
  Tar med solen och en lätt solbränna.

  kramar
  Ulla

Lämna en kommentar