Tillbaka till verkligheten

Visste du att stinghyllan har funnits i över 50 år? Helt otroligt vad en design kan vara tidlös och funktionell. Mannen bakom designen hette Nisse Strinning och var en mycket aktad designer.

Stringhylla

Stinghyllan

Svart stringhyllaSvart stringhylla

Här ser vi en vit hylla med svarta hyllplan, snyggt mot en vit vägg där varje föremål framträder fint och ger karaktär. Titta gärna in i webbshopen, där finns flera olika modeller av denna hylla.

Efter en skön helg med god mat,gott sällskap och trevliga gudstjänstbesök börjar arbetet locka igen. Första vardagen i veckan innebär att först öppna min fysiska butik och sen ta itu med min webbutik och alla ordrar som strömmat in under helgen. Det känns så trevligt att få skicka dessa paket land och rike runt,sprida hemtrevnad, färg och form bland er alla. Jag undrar alltid hur slutresultatet blir hos de som använder mina produkter.
Är du en av dem som beställt och har fotograferat resultatet? Maila gärna bilden till mig så lägger jag upp det på min blogg. Tillsammans kan vi inspirera mera!

Etiketter: , , , , , , , ,

Lämna en kommentar