En lördag bland minnen

I morgon har jag beställt sol och värme, då kommer jag att befinna mig på Skövdes Veteranbilsmarknad som arrangerar varje vår. Marknaden är öppen mellan kl 08.00- 14.00, så har du inget inplanerat denna dag är du varmt välkommen. Lite retrokänsla från FÖRRDenna gång är vi ute vid Norra Ryd och jag har packningen full av 50-60-70 tals saker till försäljning. Vid min sida kommer min far, Gösta att vara då vi båda har ett stort intresse av denna tidsperiod. Jag tog en sådan fin bild på min far tillsammans med Ulla från Orna Lalo. De andra två bilderna kommer från min butik där jag har en avdelning med 50- 60- 70tals produkter.

Etiketter: , , ,

En kommentar till “En lördag bland minnen”

 1. Jessica skriver:

  Hejsan!
  Jag såg att du hade många fina saker bland dina bilder… =)
  Nu undrar jag om du har några glas kvar av dom från bilden ovan, tror det är Ittala?

  Hoppas du får en fin vecka!
  Kram
  Jessica

Lämna en kommentar