Nu är tävlingen avslutad!

Nu på måndag, den 4 maj, kommer vi att meddela vem den lycklige vinnaren blev i apriltävlingen om den snygga Unikkobagen från Marimekko. Det var överraskande många som var med och tävlade vilket var jättetrevligt! Så nu planerar vi nästa tävling ,och jag kan skvallra att det kommer vara Pappelina och Koziol som står på menyn denna gång. Så håll utkik i bloggen, för snart börjar det!

Orna Lalo och Ulla på besök hos oss

Nu har det gått en vecka sedan Ulla från Orna Lalo var på besök hos oss, och jag kände det var passande att visa lite bilder från hennes besök hos oss.
Ett mycket uppskattat besök både från vår sida men också från våra kunder sida som fick överrrösa Ulla med frågor och funderingar kring Orna Lalos smycken. Orna Lalo har ett antal kollketioner och den senaste heter Ocean Stories. Här har designen hämtats från havets former och färger och det verkligen syns i varje smycke som är vackert bearbetat med många små fina detaljer.

Etiketter: , , , , , , , , ,

En kommentar till “Nu är tävlingen avslutad!”

  1. Astrid skriver:

    Åh nej, jag missade precis tävlingen om väska från Marimekko! Jag är så sugen på den blå – har redan den röda som jag verkligen älskar och som jag använt hur mycket som helst. Nu får jag vara med och tävla om att vinna pappelina och koziol istället!
    Astrid

Lämna en kommentar