Nytt fönster mot världen

Nu har jag skyltat om mitt skyltfönster i butiken FÖRR i Skövde, det blev ett blått tema denna gång och hav och vatten ligger nära till hands med dessa vackra blå toner. Visst blev det snyggt Vi bor ju trotts allt mellan de stora sjöarna Vättern och Vänern och havet ligger inte långt härifrån. ! Här samsas Pappelinamattan Vera  tillsammans med bland annat de vackra handdukarna ur serien Perssons kryddskåp från Almedalhs och en del av mitt porslin från secondhanddelen av min butik.

Blå toner från FÖRR

Hoppas ni alla får en skön pinsthelg med mycket sol och värme. För min del är pingsten en viktigt högtid, jag kommer att åka till Lidköping och Pingstkyrkan för att lyssna på Daniel Viklund när han talar. De har även öppet hus med secondhandbutik, kaffestuga och bakgården där ungdommar åker skateboard och spelar basket. En jättetrevlig satsning för alla. Vi kanske ses där!

Kajsa

Etiketter: , , , , , , , ,

Lämna en kommentar