Snart har vi en ny vinnare!

I morgon drar jag en ny vinnare av tävlingen, man kan delta ända fram till kl 24.00 i kväll.  Det är jättekul att se så många vara med och tävla. Jag håller just nu på att förbereda nästa tävling som kommer att starta senare under veckan, denna gång kommer det med stor säkerhet att bli ett hårt paket i tävlingspotten. Har du önskemål om vad du skulle vilja vinna? Skriv ett inlägg så ska jag se vad jag kan göra.

Snygg retro desing från Roberts RadioHär kommer lite tips till dig som letar den perfekta presenten som bröllopsgåva eller studentpresent. Roberts radio är en klassisk radio i ny utgåva, designen är identisk med originalet från 50-talet. Den går på batterier och är perfekt till sommarstugan, stranden eller picknicken.

Etiketter: , , , , , ,

5 kommentarer till “Snart har vi en ny vinnare!”

 1. ray ban skriver:

  Their main material is glass that can greatly keep out sunlight, and thus those lenses can resist full ultraviolet radiation, infrared rays and other harmful radiation effectively. Especially, the new technology of polarizing film contributes to the decrease in the harm of light on eyes.

 2. Joakim Kock skriver:

  Hej! Här kommer ett annat bra tips på en unik dopgåva:

  Vi tillverkar och säljer handgjorda miniatyrtofflor. Tofflorna är 11 cm långa och finns i många färger med olika motiv handmålade av konstnärer och är passande som present, gåva eller minne vid t.ex födsel, födelsedag, dop, vigsel, studentexamen, jul och skåne besök. Man kan även få en personlig text eller dikt ingraverad på tofflorna. Mer info finns på vår hemsida! http://www.lyckotoffeln.se

 3. Kajsa skriver:

  Du kan verkligen läsa tankar, funderar just nu på vad ur GreenGate som skulle vara en trevlig tävlingsvinst!
  Kom gärna med önskemål!

 4. Krydda Livet skriver:

  Hej! Vad trevligt med en ny tävling. Den vill jag inte missa så jag ska hålla utkik minsann. Ett hårt paket denna gången.. hmm vad skulle det kunna vara? Eftersom jag vet att ni har såå mycket fina Green Gate saker och en hel del porslin skulle jag mer än gärna önska en tävling med deras porslin 🙂 Jag får väl se…

  Ha det fint. Kram Josefin

Lämna en kommentar