I dags dras vinnaren av GreenGatevinsten

Denna soliga sommarmorgon håller jag på att sammanställa de som varit med och tävla i GreenGatetävlingen, och under dagen kommer jag att dra en lycklig vinnare som jag lägger upp här i eftermiddag. Det blir spännande att se vart vinsten hamnar denna gång i vårt avlånga land.  Det har varit en underbar helg med sol och värme för första gången på ett bra tag. Nu håller jag tummarna för att solen stannar kvar till midsommar, för vem vill sitta inne och titta ut på ett strilande regn med sill och nykokt potatis på bordet. Under tiden vi väntar på vem som är vinnaren så bjuder jag på en sommrig bild på ett annat porslin från GreenGate, här ligger lattemuggarna Molly white tillsammans med skedarna Victoria Multi i gräset på en picknick.

greengate-i-det-grona

Etiketter: , , , ,

En kommentar till “I dags dras vinnaren av GreenGatevinsten”

  1. Krydda Livet skriver:

    Väntar fortfarande med spänning på den underbara vinsten 🙂 För den som vinner kommer bli överlycklig. Det hade jag blivit. Jag vet ju av erfarenhet att man blir det *ler*

    Visst vill vi ha fint väder på midsommar. För två år sen öste regnet ner. Det gick inte att vara ute alls och sillen och potatisen fick glatt ätas inne. Så vi hoppas på fint väder denna gången.

    Stor kram från Josefin. Får aldrig tummen ur att ta fler bilder verkar det som.. men den som väntar på nåt gott 🙂

Lämna en kommentar