Marimekko uppåt väggarna

Nu kommer en glad nyhet för de som verkligen fastnat för Marimekkos olika kollektioner av snygga, fräscha tyger, nämligen Marimekko som tapet. Detta kommer att lanserar under hösten och leverantören heter Midbec . Här kommer några smakprov för er som går i renoveringstankar eller kanske bara vill designa om ett rum.

Marimekko på väggen

Ni kanske känner igen de olika mönstren i barnrummet, tapetens mönster är hämtat från tyget Bo Boo. Och på sängen i barnrummet finns påslakan av tyget Unessa.

Mer MarimekkoTill vänster och i bilden ovanför ser ni ett mönster som heter Ystavat och är designat av Maija Louekari, till höger har ni det underbara mönstret Lumimarja i en grå/vit tappning. Hoppas detta ögongodis ger lite ideér och inspiration till spännande inredning.  Med andra ord är det bara att sätta igång att planera höstens nya renoveringsprojekt  med tapeter tyger och andra häftiga inredningsdetaljer.

Kajsa

Etiketter: , , , , , , ,

2 kommentarer till “Marimekko uppåt väggarna”

  1. Anette skriver:

    Hej! Man får verkligen inspiration att tapetsera om hemma så småningom. Speciellt det fina mönstret Lumimarja.

  2. Krydda Livet skriver:

    Hej Kajsa! Vilka fina och inspirerande bilder du visar. Och på tal om bilder. Jag har verkligen inte hunnit. Är det panik? Jag ska försöka hinna med det här snart.

    Kram Josefin

Lämna en kommentar