Tänkvärt om tid

Timmarna verkligen rinner iväg när man har händerna fulla med köpglada kunder, ibland glömmer man till och med bort att äta. Som tur är ligger restaurang Presto dörr i dörr med vår butik och jag brukar titt som tätt ta med mig lunch därifrån. Det är få förunnat att ha en sådan trevlig restaurang med god mat och bra service, runt knuten på sin arbetsplats.
I dag när jag skulle hämta min lunch så upptäckte jag att mitt syskonbarn Angelica sommarjobbar hos dem. En jättekul överraskning! Tog snabbt en bild på henne ”in action”. Vi var också nyligen på Angelicas syster, Rebecca, studentexamen. Där tog jag en fin bild på Rebecca som glatt poserade med min moster Birgitta, i det ruggiga junivädret. Visst skiner Rebecca ändå som en sol!
Student och sommarjobb
Det är underligt att när man har tid, då behövs den oftast inte, och då man verkligen behöver mer tid är den knapp. Tänk om det kunde finnas en tidsbank som man kunde ta lite extra tid av då det verkligen brinner i knutarna och timmarna är dyrbara. Nu ska jag bara andas ut och äta min medhavda lunch i vårt lunch- kontor- omklädnings- förråd och vilrum… Vem säger att man inte kan utnyttja alla skrymslen till max!

Kajsa

Etiketter: ,

Lämna en kommentar