Tävla om GreenGate och Leilas bakbok!

Under ondagskvällarna i sommar går programmet ”Leila bakar” på kanal 4+.  Att kunna skapa goda desserter under regninga dagar eller fixa fika till stranden går i ett naffs med hennes enkla och goda recept. Då passar det väl utmärkt med en tävling där du kan vinna Leilas bakbok ”A picece of cake” och en snygg kökshandduk från GreenGate.

leila-bloggtavling

Steg 1 – skapa en länk till oss
Skriv om tävlingen på din blogg eller hemsida och länka till butiken FÖRR (www.forr.se) Exempel: Jag är med och tävlar om snygga köksprodukter från Butiken FÖRR (www.forr.se)

För dig utan blogg: Tipsa 3 vänner via e-post om vår tävling och bifoga länk, skicka sedan en kopia till mig på blogg@forr.se

Steg 2 – anmäl dig till tävlingen
Vilken är din favoritprodukt hos butiken forr.se?
Skriv detta i din kommentar och ange adressen till din hemsida eller blogg så är du med i tävlingen. Glöm ej att skriva adressen till din blogg så vi kan kontakta dig!

Tävlingen pågår till den 16 aug.
Lycka till!Kajsa

Etiketter: , , , , , ,

54 kommentarer till “Tävla om GreenGate och Leilas bakbok!”

 1. Hej!

  Jag vill självklart vara med och tävla om denna underbara vinst!
  Jag har länkat från min blogg. Jag tycker Mariemekkos röda kanna är super fin och härligt somrig, den gör mig glad 🙂

 2. Sugar and Spice skriver:

  Kökshanddukarna från Almedahls gör mig nostalgisk. Vill ha! Vill ha flera stycken av dem. Den som heter Landskap påminner om en julbonad vi hade när jag var liten. Det kanske var en kökshandduk, men mamma tyckte nog att den var för fin att användas som det.
  Jag har länkat till tävlingen här: http://sugar-sugarandspice.blogspot.com/2009/08/vinn-leilas-bakbok-och-kokshandduk.html

 3. Josefin skriver:

  Hej!
  Jag vill vara med och tävla, det finns en länk på min blogg till din tävling 🙂
  Eftersom jag ääälskar att baka och vill helst att mina muffins ska se fräna ut, så är min favorit på forr.se, Muffinsformar Hjärta 🙂

 4. martina h skriver:

  hejsan. jag har ingen blogg så jag har mailat lite vänner, plus kopia till dig.
  jag tycker ”Kakeldekor Familjefrestelser” är så himla bra, smidigt att slippa ta fram kokboken, utan bara titta på väggen. det spar ju plats på bänken med. min favorit.
  martina