För stora och små pengar

Vill gärna tipsa Er om det fantasifulla mönstret Karkuteilla, som föreställer vännerna från stadens zoo som gett sig ut på rymmen tillsammans.  Nu finns mönstret också på penningbörsar i olika storlekar och som en söt handväska. Underbara saker som som får de flesta att dra på smilbanden. Detta får bli dagens tips på en trevlig gåva till den blivande skoleleven eller till någon du bara vill överraska. KarkulaisetKajsa

Etiketter: , , ,

3 kommentarer till “För stora och små pengar”

 1. Renate skriver:

  hej Kajsa, nu skickade jag en inbjudan till min blogg till dig. Man måste logga in eftersom vi är familjehem o jag har bilder på Lilleman där..

 2. Kajsa skriver:

  Först vill jag hälsa dig varmt välkommen till min blogg! Jättekul att du hittade hit! Självklart så ska jag kika in hos dig. Och visst är de små börserna bedårande, och perfekt som gåva eller fördelsedagspresent till den som kanske har fått sin första veckopeng. Man måste handla med stil, även som nybörjare.
  Varma hälsningar
  Kajsa

 3. Lotta skriver:

  Den lilla elefantbörsen var ju så himla söt. Den skulle jag gärna gå o bära omkring på… med glädje…
  Är ny här på bloggen, men har lagt till den på bloglovin och kommer nu att följa den med glädje framöver. Kika gärna in hos mig också. Har inte haft den så länge!
  Lotta

Lämna en kommentar