Höstens nyheter från Pappelina först hos Förr

Det är med stor ära att som första webbshop att  kunna presenterar höstens nyheter från Pappelina hos oss. Vi har två nyheter inom plastmattorna, Alice och Jon som med sina strikta mönster i höstens färger klär både kök, hall, sovrum och vardagsrum elegant.

Pappelina-Höst

Kajsa

Etiketter: , , , ,

3 kommentarer till “Höstens nyheter från Pappelina först hos Förr”

 1. ray ban 3025 skriver:

  A bunch of flowers? Golf clubs? I’m afraid it is a good idea to choose a pair of excellent sunglasses as the gift to your dear father.Virtually, sunglasses are an effective tool to shape distinctive individual characters and cool image for men as well as protect their eyes. It is appropriate for men of any age.

 2. Kajsa skriver:

  Vad kul att du uppskattade vinsten, hoppa det blir många goda bakverk att njuta av i höst!
  Kajsa

 3. Elina skriver:

  Fina mattor 🙂

  Tack så mycket för vinsten! Hämtade ut paketet igår och handduken är jättefin och boken kommer komma till bra användning 🙂

Lämna en kommentar