Första julklappen…

Sommarvärmen håller verkligen i sig i vårt land. I går var det närmare 25 grader varmt här i Skövde, man kunde lika gärna tro att det var i mitten av juli, istället för den 1:a september. Men trots detta gör kallare årstider och  julen sig redan påmind. För ett par dagar sen slog jag faktiskt den första julklappen till en kund här i butiken. Visst är julen en viktig högtid, men redan i augusti? Visst, många av mina kunder i den fysiska butiken i Skövde vet vid det här laget hur roligt jag tycker det är med julen, min butik brukar bli som ett julklappsland med massor av paket  och överraskningar. Att skapa julstämning och pynta är bland det trevligaste som finns!
Men inte redan i augusti? Försöker skapa några små julkänslor med dessa underbara bilder från GreenGate. Vem vet det kanske går…

greengate-julKajsa

Etiketter: ,

3 kommentarer till “Första julklappen…”

 1. cheap ray ban skriver:

  Ray-Ban Sunglasses not only look extraordinary, but they also protect your eyes from the sun’s harmful rays.Designer Sunglasses are a must-have accessory for all occasions. Polarized Sunglasses are the hot and happening fashion accessories that also improve comfort and visibility.

 2. Kajsa skriver:

  Självklart kommer det in nya spännande saker hela tiden! Du är jättevälkommen till butiken så ska jag visa dig alla nya produkter och spännande julklappstips.
  Varma hälsningar
  Kajsa

 3. Nanny Lundin skriver:

  Det är väl inte för tidigt.. Det är ju jättekul med julen och julklappar!! Nu är det 111 dagar och 16 minuter kvar. Jag köpte min första julklapp för detta året i slutet på juni när jag var en sväng på västkusten och hittade en sån perfekt sak. Men tro mig kära Kajsa. Jag kommer till dig sen.. Du skulle ju få in en massa nytt…? Åh jag kan knappt bärga mig!

Lämna en kommentar