Vem vill vinna en laptopbricka?

Nu när hösten närmar sig och vi spenderar allt mer tid inomhus och inte minst framför tv och dator, tyckte jag att det passade bra med en bloggtävling om en praktisk och snygg lap tray från Bosign. Denna laptopbricka är försedd med en värmeavledande kudde undertill, och brickan har en ruggad gummiyta så att din dator ligger tryggt. Den är lika praktiskt i soffan som i sängen. Ni har väl sett filmen ”You got mail”, där används datorn flitigt i sängen. Jag kan villigt erkänna att jag sett den filmen både en och två gånger om det räcker. Så var med och tävla om en egen skön bricka till hösten och vinterns långa timmar framför datorn.

lap tray från Bosign

Steg 1 – skapa en länk till oss
Skriv om tävlingen på din blogg eller hemsida och länka till butiken FÖRR (www.forr.se) Exempel: Jag är med och tävlar om snygg  laptop bricka från Butiken FÖRR (www.forr.se)

För dig utan blogg: Tipsa 3 vänner via e-post om vår tävling och bifoga länk, skicka sedan en kopia till mig på blogg@forr.se

Steg 2 – anmäl dig till tävlingen
Svara på frågan: Varför behöver just du en lap tray?
Skriv din kommentar och ange adressen till din hemsida eller blogg så är du med i tävlingen. Glöm ej att skriva adressen till din blogg så vi kan kontakta dig!

Tävlingen pågår till den 16 oktober!

Kajsa

Etiketter: , , , ,

27 kommentarer till “Vem vill vinna en laptopbricka?”

 1. Kajsa skriver:

  Grattis Emma!
  Maila din adress till mig så kommer din vinst på posten!
  Stort Grattis!

 2. Emma skriver:

  Hej! Vilken suverän tävling, har länge längtat efter en Lap Tray. Då jag inte har en blogg haver jag tipsat tre vänner och här kommer min motivering:

  Som passionerat sängsurfande kvinna, vore en Lap Tray en dröm att vinna!
  Då skulle jag verkligen hinna innan mina lår börjar brinna botanisera på Förr- bloggen för färgstark design med mera!
  Slipper dessutom datorns astmatiska väsande när fläkten tröttnat på mitt långsamma läsande!
  Sambon muttrar att jag är ego, som lämnar honom att städa upp ungarnas lego, men i cyberspaces underbara galax kan jag surfa i evigheter om jag vinner Lap Tray med lite flax.

  Mvh Emma
  emmafortuna@gmail.com