Vem vill vinna en laptopbricka?

Nu när hösten närmar sig och vi spenderar allt mer tid inomhus och inte minst framför tv och dator, tyckte jag att det passade bra med en bloggtävling om en praktisk och snygg lap tray från Bosign. Denna laptopbricka är försedd med en värmeavledande kudde undertill, och brickan har en ruggad gummiyta så att din dator ligger tryggt. Den är lika praktiskt i soffan som i sängen. Ni har väl sett filmen ”You got mail”, där används datorn flitigt i sängen. Jag kan villigt erkänna att jag sett den filmen både en och två gånger om det räcker. Så var med och tävla om en egen skön bricka till hösten och vinterns långa timmar framför datorn.

lap tray från Bosign

Steg 1 – skapa en länk till oss
Skriv om tävlingen på din blogg eller hemsida och länka till butiken FÖRR (www.forr.se) Exempel: Jag är med och tävlar om snygg  laptop bricka från Butiken FÖRR (www.forr.se)

För dig utan blogg: Tipsa 3 vänner via e-post om vår tävling och bifoga länk, skicka sedan en kopia till mig på blogg@forr.se

Steg 2 – anmäl dig till tävlingen
Svara på frågan: Varför behöver just du en lap tray?
Skriv din kommentar och ange adressen till din hemsida eller blogg så är du med i tävlingen. Glöm ej att skriva adressen till din blogg så vi kan kontakta dig!

Tävlingen pågår till den 16 oktober!

Kajsa

Etiketter: , , , ,

27 kommentarer till “Vem vill vinna en laptopbricka?”

 1. Malin skriver:

  Hej! Jag vill själklart vara med även jag och länkar också såklart på: http://villduvinna.blogg.se/2009/october/laptray.html

  Vi behöver verkligen en laptop-tray då vår laptop är gammal och har bränt fula märken på vår soffa :(

  Med hjälp av detta fina pris kan det undvikas i framtiden! Håller tummarna, ha det bra så länge!
  KRAM Malin

 2. Emilia Komowska skriver:

  Hej här är länken till inlägget i min blogg!
  http://aboutemsan.blogg.se/2009/october/det-finns-fler-tavlingar-om-en-dator.html

  Jag vill vinna en dator för att min passion är att skriva. Jag skriver låtar,dikter,texter och skulle behöva en laptop som jag kan ha med mig överallt. Att skriva är det bästa jag vet och om jag vann denna dator skulle jag dö av lycka. Fast då kanske jag inte skulle kunna använda den om jag dog, hehe, men jag skulle bli den lyckligaste 16 åringen på denna jord. Jag skulle kunna ha min alldeles egna dator och skriva hur mycket jag vill! Så nu håller jag tummarna och tårna på att vinna eftersom jag aldrig vunnit något i mitt liv, förutom en godispåse. Haha..kram kram / Emilia

 3. suss skriver:

  Eftersom jag inte har någon blogg så har jag har mailat vänner, och dig!
  Anledningen till att jag vill vinna är att vi har världens skönaste fåtölj med fotpall ståendes framför vedspisen i gillestugan. Där skulle jag vilja sitta och surfa under långa mörka höstkvällar, samtidigt som det knastrar hemtrevligt i spisen, och regn och rusk viner runt knuten ute!

 4. Lina E skriver:

  Länk: http://baxita.blogg.se/2009/october/lap-tray.html

  Jag vill vinna för att jag verkligen behöver en laptray till min minidator – den välter i knät på mig och riskerar att bli nedspilld när jag surfar i soffan!

 5. Jag har en ”stationär” laptop på ca 30 kg och känner att jag behöver bli uppdaterad men tyvärr så tillåter min ekonomi inte detta. Jag blir så lycklig när jag ser att det åtminstone finns en chans att vinna en om än mikroskopisk! En laptop kan man ju bära med sig vart man än går och ger en möjlighet att t.ex. besöka er butik, samt skriva mer på sin blogg m.m.

  Jag har länkat:
  http://pyretpepsi.blogg.se/2009/october/vem-vill-vinna-en-laptop-bricka-hos-inredni.html

 6. sandra skriver:

  fy vad snygg! självklart skulle jag använda den till att blogga mer, göra uppgifter, läxorna mm.

  http://benjerryglass.blogg.se/?tmp=11104504

  ha det bra, får hoppas på att jag blir den lyckliga.
  / sandra

 7. evamar skriver:

  Jag sitter oftast i soffan med laptopen i knät och har svårt att hitta en bra arbetsställning. Eftersom jag inte är överens med musplattan behöver jag en extern mus och sitter därför med två kuddar på min högra sida som jag balanserar musen på. Alltså blockerar jag en hel soffa och Älsklingen är förvisad till fåtöljen – där han sitter och balanserar sin laptop. Vore kul att testa den här och se om vi ska investera i en till.

  PS. LÄnkar i tävlingsbloggen:

  http://evamar.blogg.se/2009/october/lap-tray-16-oktober.html

 8. Josefin skriver:

  Hej!
  Jag vill vara med och tävla!
  Denna lap tray skulle passa perfekt till mig eftersom jag fick en laptop när jag fyllde år!
  Eftersom jag använder datorn väldigt mycket, både privat och såklart till skolarbeten skulle det vara perfekt för mig att ha en sådan här laptray.

  Har såklart länkat
  http://josefinstavlings.blogg.se/2009/october/vinn-en-lap-tray.html

 9. Linda skriver:

  Jag vill gärna vara med och tävla och hoppas på tur då min sambo verkligen skulle behöva en bricka då han sitter med datorn i knäna hela kvällarna så han är nästan skinnflådd på benen :)
  Har länkat i min blogg
  http://familjengranberg.blogg.se
  Linda

 10. Annie skriver:

  Jag hade aldrig hört talas om en lap tray innan jag läste det här men jag förstod direkt att jag skulle behöva en sådan.
  Som det är nu sitter jag i sort sett alltid med datorn i knäet, jag har inte mycket val eftersom jag inte har något riktigt bord i mitt rum, jag har endast en stol med avbrutet ryggstöd som plats för min kära dator. Jag har dock märkt att datorn inte mår helt bra av att bli såpass varm hela tiden, den blir segare och segare och det är ett ganska stort problem, eftersom jag behöver datorn till att göra mitt skolarbete. Jag går Media med inriktning Grafisk form, du kanske då förstår att det är bra att ha en bra dator att göra det Grfaiska på..
  Så, jag skulle verkligen bli glad om jag vann brickan, det skulle underlätta en hel del för mig.

  Ha det bra,
  Annie

  http://jinxiz.blogg.se/2009/october/laptopbricka.html

 11. Carina skriver:

  Åh! Vad jag gärna vill vinna!
  Precis vad jag saknar nu när jag ligger i sängen och surfar runt. Så mycket enklare det skulle bli att surfa på nätet med denna bricka.

  Har länkat till den på min blogg: http://manneocarina.blogspot.com/

 12. Jessie skriver:

  Åh vilket bra pris! Jag vill gärna vara med och tävla! =) Jag skulle vilja vinna för att jag älskar verkligen att sitta i soffan eller ligga i sängen med min laptop! Problemet är bara att datorn blir så varm och efter en stund så är det inte lika bekvämt längre. En laptop bricka vore då så perfekt! Så smidigt och bra liksom! Skulle vara så roligt och skulle bli så glad om jag vann! =)

  Har länkat till tävlingen i min blogg här: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/2009/october/vinn-en-laptop-bricka.html#comment

  Ha det så bra!
  /Jessica

 13. Ann-Sofie skriver:

  Hej!

  Jag vill vinna brickan för att kunna ge bort den i födelsedagspresent till min sambo. Han fyller år i slutet av Oktober och detta är presenten jag letat efter. Han är datanörd och spenderar många timmar med datorn i knät, vilket varken är ergonomiskt eller bra för datorn. Så jag håller båda tummarna nu!
  Har ingen egen blogg eller hemsida tyvärr!

 14. Lotta Fröjd skriver:

  När solen dyker upp utanför mitt fönster på morgonkvisten
  är jag trött, sur och blir värsta egoisten
  för att mitt goda humör åter hitta
  behöver jag frukost och framför datorn sitta
  varken min laptop eller jag klarar av värme så bra
  så en lap tray är något jag verkligen vill ha

  http://deliquate.blogg.se/2009/september/lap-tray-fran-bosign.html

  Kram

 15. Kashaya skriver:

  Är gärna med och har länkat här

  http://kashayatavlar.blogspot.com/2009/09/tavla-om-laptop-tray.html

  skulle vilja vinna så jag kan ge den till min man, hans laptop blir nämligen sjukligt varm. Nu sitter han med en vanlig bricka men det hjälper inte alls…

 16. Lillan skriver:

  jag behöver en för jag spenderar oftast hela kvällarna framför datorn. har så ont i ben och fötter när jag kommer hem på eftermiddagar så jag orkar inte göra något annat. länkat har jag gjort här: http://tavlingstipsarna.blogg.se/2009/september/lap-tray.html

 17. NJ skriver:

  Jag tillhör generation IT- Slav som ständigt går med två röda märken på vardera lår efter laptopens heta humör.
  Man kan ju tänka sig att jag borde lugna ner mig lite och badda med is på benen, men jag hinner inte, det är för mkt bloggar att läsa och för mycket bilder på facebook att kommentera.
  Rädda mitt I-Lands problem och mina brännskadade lår så jag kan fortsätta vara ett barn av vår tid.

 18. Nyårsmamman skriver:

  Jag vill jättegärna vinna eftersom jag gärna sitter uppkrupen i soffan med datorn i knät. Problemet är bara att det blir alldeles för varmt för både mig och för datorn som får gå på max när jag spelar mitt favoritspel.

  Har länkat här:
  http://nyarsmamman.blogspot.com/2009/09/tavlar-om-laptop-bricka.html

 19. Amanda skriver:

  Jag vill absolut vara med och tävla. ^^
  Har länkat här:
  http://creyla.blogg.se/tavlingar/2009/september/tavling-laptop-bricka.html

  Jag vill äldigt gärna vinna denna laptop bricka till våran dator som står på nästan dygnet runt. På dagarna har oftast jag den och på nätterna nattvaken som ser efter våran son då han är sjuk. Detta innebär att datorn får jobba väldigt mycket och blir väldigt varm. En bricka så man kan ha den i knät utan att bli flådd hade inte varit alls dumt. ^^

  Hoppas på tur! ♥

 20. Jag är med och har länkat på http://www.shopaholicna.sblogg.se/tavlingar

  Skulle sitta fint med en lap tray när jag sitter i sängen och msn:ar med min pojkvän.

 21. Jag är med och tävlar, tänkte att jag skulle vinna den till min kära sambo som alltid blir förpassad till fotöljen och att ha sin varma dator i knät. Den blir så varm så häromsistens hade han ett litet brännsår på låret, sjukt.

  Tror han skulle bli superglad om jag överraskade honom med denna.

  Har länkat här

  http://molnboanna.blogg.se/2009/september/vinn-laptopbricka.html

 22. camilla skriver:

  Blogg galen mamma 35 + som riskerar att knäcka modemet vid daglig användning deltar nu med hela sitt hjärta i tävlingen. Länkat och klart.Milla:D

 23. Petronella skriver:

  Jag är gärna med, länkar i bloggen i högerkolumnen! Anledningen till varför jag vill ha en är för att det är så obehagligt att ha datorn i knät. dels är jag orolig för den trådlösa ev strålningen dels blir det väldigt varmt efter ett tag då fläkten oftast täpps till. //Petronella

 24. martina h skriver:

  hejsan. jag har ingen blogg. men har tipsat lite vänner, och skickat kopian till dig. så håll utkik i din inkorg.:)
  Jag är lite rädd för att ha min laptop i knät. så nära kroppen liksom. Man har ju hört att det inte är bra för killarnas spermier att ha en laptop i knäet. men frågan är hur det påverkar mig som tjej. Utveckligen har ju gått så fort det senaste så man vet ju inte än hur strålning osv påverkar en.
  Jag vill vinna en laptopbricka för att minska risken för strålning i underlivet och magen.
  /martina

 25. Sara Bäckström skriver:

  Åh, jag har länge tänkt att det skulle vara bra att ha en laptop tray. Just nu står datorn och ser ful ut på matsalsbordet. Har försökt ha den i knät i soffan och sängen, men det blir liksom inte bra.

  Nu håller jag tummarna för att jag ska vinna en tray.
  Länkar i min blogg.

  /Sara