Bland adventsstjärnor och burkar

Det är med ett leende jag åter plockar fram alla adventsstjärnor och julartiklar i butiken. Hela affären blir mycket varmare med alla olika jultillbehör. Jag har nyss fått in en mängd olika burkar som hör julen till och massor av nya vackra adventsstjärnor att hänga i fönstret.  Det riktigt svämmar över av vackra saker just nu. Watt & Veke är ett nytt varumärke i shoppen och de har en mängd vackra fönsterbelysningar. Just nu har jag satt ner några modeller till ett specialpris i webbshopen, först till kvarn gäller.

Watt-&-Veke

Jag önskar er alla en trevlig allhelgonahelg med era nära och kära.

Kajsa

Etiketter: , , , ,

En kommentar till “Bland adventsstjärnor och burkar”

  1. ray ban 3025 skriver:

    You can find a great polarized sunglasses selection of these designer glasses in cool shades and assorted designs at many favorite registered online stores. These online stores have a wide range of designer sunglasses, prescription glasses, eyeglass frames, and eyeglass accessories from the world’s top-notch brands.

Lämna en kommentar