Grått, kallt och alldeles underbart!

Nu har verkligen hösten tagit oss i sitt grepp, löven färgas röda och det drar kallt om öronen när jag går ut till mina höns. Det har till och med kommit snö i mellersta Sverige. Det märks också i butiken att kylan kommit till landet, man pysslar mer inomhus nu. Beställningarna strömmar in och det köps tyger till gardiner och nytt porslin inför hösten och vintern. Ofta undrar man hur slutresultatet blir när en kund köpt ett snyggt tyg och ska sy något spännande till sitt hem. Ni är jättevälkomna att maila in bilder på era alster, det kan ge oss andra lite inspiration och ideer.

Jag har nyligen fått in en underbar sparbössa från KG Design, den heter Uggly och är gjord i silikon och passar både som inredningsdetalj och som spargris.

Uggly
Varma hälsningar

Kajsa

Etiketter: , , ,

2 kommentarer till “Grått, kallt och alldeles underbart!”

 1. Kajsa skriver:

  Visst är de underbara! Kul att du bakat, ska genast gå in och titta på dina bakverk. Nu när hösten är här med kalla, mörka kvällar så kan man utan dåligt samvete göra en djupdykning i spännande recept och både baka och testa nya maträtter. Dessutom är de ju så gott med nybakat!
  Varma hälsningar Kajsa

 2. Elina skriver:

  Vilka söta sparbössor!

  Jag har bakat ur leilas kokbok nu som jag vann i din blogg. Det ligger en bild i min blogg på kakan 🙂

  Ha det bra!
  /Elina

Lämna en kommentar