Orna lalo på besök

Under helgen som gick fick vår butik  fint besök av Ulla från smyckestillverkaren Orna Lalo. Ulla reser runt om i landet med visningar av Orna Lalos kollektioner och nu var det äntligen vår tur. Många intresserade kunder dök upp och fick ta del av den nya kollektionen som heter ”Gentle mechanic of the broken heart”, en kollektion som innehåller alla de små verktygen som behövs för att laga ett brustet hjärta. Kika gärna in i shoppen och titta på kollektionen så förstår ni vad jag menar. En av mina favoriter är nyckelring Cat No 4766,  med det röda hjärtat med skiftnycklarna i blått och silver. Jag har tagit bort ringen för nycklarna och gjort om det  till ett halsband. Det blev jättesnyggt!

Orna-Lalo2

Önskar er alla en skön höstdag!

Kajsa

Etiketter: , , , ,

En kommentar till “Orna lalo på besök”

  1. ulla skriver:

    Tack för sist Kajsa.
    Som vanligt jättetrevligt att få besöka din fina butik.

    Vi ses till våren igen.
    Ulla. Karin. Ewa – tjejen med alla namnen!

Lämna en kommentar