Snyggast i regnet!

Åter en ny vecka efter en hektisk helg. Löven bara rasar ner och minsta lilla regn eller blåst får det att bli allt kalare på träden, och i morgon ska det bli minusgrader och kanske till och med snö i området. Så nu när regnskurarna duggar tätt och höstvädret visar sig på sin sämsta sida tyckte jag att det var dags att skapa ett trevlig erbjudande i shoppen. Därför har vi nu 20% rabatt på alla Marimekkos paraplyer så långt lagret räcker. Klart man ska vara snygg även i dåligt väder.
marimekkoparaplyer
Välkommen in i shoppen!

Kajsa

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer till “Snyggast i regnet!”

  1. Kajsa skriver:

    Självklart ska man vara snygg även i ruskväder! Nu skiner solen dock och det hoppas jag den får göra några dagar till!
    Hälsningar Kajsa

  2. renate skriver:

    Så fina, jag har paraplyt med unikoblomman. O det är faktiskt det enda paraplyt jag någonsinn använt!

Lämna en kommentar