Kök + Unikko=sant

En kund mailade mig nyligen dessa snygga bilder på hennes nytapetserade kök. De nya Marimekkotapeterna  med Unikkoblomman gör sig verkligen bra tillsammans med ljusa nyanserna på luckor och skåp. För dem som inte har modet att tapetsera om sitt kök kan jag rekommendera gardinlängder eller tygtavlor i samma tyg. Även små förändringar i köket så som nya gardiner, dukar, kökshanddukar och andra färgstarka accessoarer skapar en känsla av nytt och fräscht.

Unikko-uppåt-väggarnaÖnskar er alla en skön lördag!

Kajsa

Etiketter: , , , , , , ,

7 kommentarer till “Kök + Unikko=sant”

 1. KennedyDaphne22 skriver:

  One acknowledges that men’s life seems to be expensive, but different people need money for various stuff and not every person gets big sums cash. Thus to get fast business loans and just small business loan should be a proper solution.

 2. Supersnyggt!!!

 3. Lollo skriver:

  snyggaste jag sett på länge!!

 4. Renate skriver:

  Wow så snyggt!

 5. Linda skriver:

  Supersnyggt!!!

Lämna en kommentar