Lite Julinspiration kanske?

Nu börjar Vi på Förr känna av att Julen verkligen är i antågande. Var och varannan vill ha sina inköp inslagna och julpapper och snören verkligen yr runtomkring oss där vi står i kassan. Det märks också i webbshopen att Julen nalkas, det beställs julpynt, röda mattor och handdukar så det står härliga till. Jag tänkte bjuda på några bilder från vår Julbutik från förra året. Bilder från årets butik kommer också snart upp här på bloggen.

julkänslaKajsa

Etiketter: ,

En kommentar till “Lite Julinspiration kanske?”

  1. Eva-Marie Herrlin skriver:

    Åååå vilken julfeeling man får när man ser bilderna. Ser ut som julvykort 🙂 Måste komma in till helgen och botaniser bland alla fina saker och få inspiratation.

    Vi ses snart!

    Kram Eva-Marie

Lämna en kommentar