Marimekko, In good company

Vi har fått in en underbar porslinsserie från Marimekko som heter ”In good company” och är designad av Sami Ruotsalainen och Maija Louekari. Den påminner om hur porslinet såg ut på 50-60-talet med sina stilrena former. Serien innehåller tallrikar, muggar,koppar, fat och kannor. Denna specialserie med porslin har bara släppts till ett fåtal butiker runt om i världen och vi är mycket stolta över att vara en av dessa. Tyvärr finns bara porslinet till försäljning i vår fysiska butik och inte i webbshopen. Så jag hälsar er hjärtligt välkommen in till oss om Ni har vägarna förbi Skövde.

In-good-company

Nu börjar vi i butiken också att längta efter den kommande Formex mässan i slutet av Januari. Det ska bli spännande att se hur vårens sortiment av inredning kommer att se ut.

Hälsningar

KajsaEtiketter: , ,

4 kommentarer till “Marimekko, In good company”

 1. ghdflatiron skriver:

  If you’re in uncomfortable position and have got no money to move out from that, you will require to receive the credit loans. Just because it would help you definitely. I get collateral loan every time I need and feel myself fine just because of thi

 2. Jag tokgillar det det porslinet. Nån dag kommer jag in till dig i butiken och gör ett första inköp!

 3. Kajsa skriver:

  Hej! Visst får du låna både text och bild, säg bara till om du behöver andra bilder från samma porslinsserie. Visst är porslinet den snygg!
  Hälsningar
  Kajsa

 4. Anna skriver:

  Hej Kajsa, vilken fin porslinsserie från Marimekko. Blir verkligen sugen på nya assietter! Hoppas att det är okej att jag nämner din blogg/butik och detta fina porslin på min blogg Åtta små plommon. Självklart länkar jag till dig

  KRAM

Lämna en kommentar