Ett underbart besök hos Marimekko Showroom

Vill dela med mig av det besök jag gjorde för ett tag sedan hos Marimekkos Showroom i Stockholm. Det är alltid en underbar känsla att besöka dem, alla färger och deras hjärtliga mottagande gör upplevelsen fantastisk. Det är en riktig färgexplosion och köpsuget blir enormt.  Man vill helst ha hem allt till butiken OMGÅENDE!! Som grädde på moset bjuds man på god mat, denna gång var det lax, paj, ostar, kex och sallader. Och sen den ljuvliga chokladen, passade mig utmärkt då jag är så svag för denna mörka, söta delikatess. Min svaghet i livet.
Här kommer några bilder som jag tog vid besöket. Se och njut!

marimekko_showroomHälsningar

Kajsa

Etiketter: , ,

3 kommentarer till “Ett underbart besök hos Marimekko Showroom”

 1. Sofia skriver:

  Hejsan,

  Jag undrar hur man ordnar ett besök på Marimekkos showroom i Stockholm? Kan vem som helst åka dit eller måste man ha butik? Kan ni ge mig deras kontaktinformation? Försöker styra upp nåt slags äventyr till en Marimekko-galen 30-årspresent…

  Mvh,
  Sofia

 2. Lina skriver:

  Hej! ”Puffen” på bilden, kommer den till butiken?

 3. Simon skriver:

  Hej!

  Kommer ni inte köpa in dom nya tygerna max ja moritz och sateenkaari??

Lämna en kommentar