Bjud in våren med GreenGate

Nu är inte våren långt borta, och om några veckor infaller påsken med allt vad det innebär. Här i butiken har vi i alla fall börjat komma i ordning bland alla nyanlända varor, de verkligen andas vår och ljusare, varmare tider med sina vackra färger. Vi har fått in så nya snygga saker från Danska GreenGate. Underbart  fina mönster och vackra färger, det är svårt att välja bara ett favoritmönster. Men som tur är kan man ju mixa och matcha efter tycke och smak.  Så mina kära vänner, här kommer lite vårkänslor och ögongodis!

GreenGate-och-våren

Hoppas ni får en skön helg!

Kajsa

Etiketter: ,

2 kommentarer till “Bjud in våren med GreenGate”

  1. Krydda Livet skriver:

    Ja Green Gate får en verkligen att känna sig glad 🙂 Köpte ett gäng assietter av er idag i butiken. Skulle kunna handla allt hehe. Kram Josefin

  2. Renate skriver:

    Oh vad fint! Nyfiken om det är plast eller porslin?

Lämna en kommentar