Butiken Förr firar 10 år!

Tiden går fort när man har trevlig sägs det, och det kan jag bara hålla med om. Det har nu gått 1o år sedan jag startade upp min verksamhet med retrodesign från 50-60 talet. En ide som till slut resulterade i en stor inredningsbutik mitt inne i Skövde, med ett brett utbud av färgstark design från företrädesvis Skandinavien. Det kunde man inte ana för 10 år sedan!

Därför bjuder jag nu in dig till en kväll hos mig på butiken Förr med massor av spännande erbjudanden och trevliga möten!

Jubileumsflyer_Forr_blogg

Varmt välkomna!

Kajsa

Etiketter:

7 kommentarer till “Butiken Förr firar 10 år!”

 1. Camilla skriver:

  Hej Kajsa & Co.!

  Tack för en trevlig jubileumskväll med många bra erbjudanden. Jag gjorde allt några fynd. Och extra stort TACK för den otroligt fina vinsten som jag vann under denna kväll. Det kändes som julafton 🙂 Just nu flyttar jag runt på vinsten för att finna den bästa platsen

  med vänlig hälsning Camilla

 2. Renate skriver:

  Oh vad roligt Kajsa, har också missat detta erbjudande hade varit toppen roligt att komma o vara med. Tycker att kundkvällar är en riktigt rolig idé 😉

 3. Maria skriver:

  Hej!

  Nu har jag skickat min adress igen. Jag undrar när ni skickar mattan som jag vann?
  Det har gått några månader nu

  M v h / Maria

 4. Kajsa skriver:

  Hej Josefin !
  Det är aldrig försent… Nästa gång du besöker min butik så ge dig tllkänna så skall vi nog ordna något extra för DIG!
  Tack för uppmuntran och trevlig helg!
  / Kajsa
  (Psst… Vi har ju lördagsöppet 10-15)

 5. Kajsa skriver:

  Tusen tack !!
  Självklart är det vår tanke att även våra webbkunder skall vara med att fira genom fina erbjudanden. Av praktiska skäl var vi tvugna att dela upp det, men håll ett öga på oss det kommer mera…. lite längre fram
  Vänligen
  Kajsa

 6. Krydda Livet skriver:

  Nä men jag som älskar din/er butik, hur kunde jag missa detta. Synd! Tack för en fin butik i Skövde. /Josefin

 7. Annelie Carlsson skriver:

  Grattis till 10år!!! Tänkte höra om ni har några erbjudanden i webshopen om man inte har möjigheten att vara på plats om man bor i en annan del av landet? 🙂 Hälsningar Annelie

Lämna en kommentar