In Good Company by Marimekko

Äntligen är det här! Sommarens snyggaste porslin från Marimekko.  Jag har haft porslinet här i min butik i Skövde under några månader, och nu äntligen får jag även sälja denna snygga, somriga,  retroinspirerade kollektion i min webbshop. In Good Company som Marimekko valt att kalla sin kollektion är designad av Sami Ruotsalainen och Maija Louekari.  Är enormt förtjust i  mönstret Rasymatto som även återkommer i detta porslin med sina runda prickar. Om man så vill kan man matcha porslinet med det nya sommartyget Rasymatto i gul, grönt, blått, rosa och rött. Snyggt både som tyg till kuddar, gardiner eller som en bordsduk.

in-good-company-marimekko

Det grafiska mönstret Siirtolapuutarha som också finns i denna porslinsserie, förställer olika motiv från naturen med svart och vitt som grundfärger samt några väl valda färgklickar här och där som ger porslinet en underbar karaktär.

Rasymatto-Marimekko

Önskar er alla en underbar dag!

Kajsa

Etiketter: , , , ,

En kommentar till “In Good Company by Marimekko”

  1. Malin skriver:

    Gott kaffe smakar ännu bättre i en snygg mugg. Ja, jag är en muggdrickare…Frågan är om man kan ha för många koppar och muggar…? Tror inte det…

Lämna en kommentar