Midsommar = Almedahls Picknick

Runt midsommartider under förra året så tipsade jag om Almedalhs underbara sortiment Perssons kryddskåp med sina stilrena kryddburkar. I år vill jag därför slå ett slag för det nya sortimentet Picknick från Almedahls. Picknick är ett somrigt mönster designat av Marianne Westman och mönstret innehåller motiv på det som absolut hör midsommaren till så som lökar, sill, dill och grönsaker. Sagan bakom mönstret Picknick är också lite spännande då det ansåg vara lite före sin tid då det skapades 1952. Så det fick ligga till sig i ett par år,  och kom först ut på marknaden 1954. Det skulle vara spännande att få vara med i den diskussionen och höra varför det ansågs vara för vågat för sin tid?

picknickKajsa

Etiketter: , ,

3 kommentarer till “Midsommar = Almedahls Picknick”

  1. ghdflatiron skriver:

    If you’re in uncomfortable position and have got no money to move out from that, you will require to receive the credit loans. Just because it would help you definitely. I get collateral loan every time I need and feel myself fine just because of thi

  2. Coach Shoes skriver:

    very interesting picknick

  3. GinaHunt skriver:

    If you’re in uncomfortable position and have got no money to move out from that, you will require to receive the credit loans. Just because it would help you definitely. I get collateral loan every time I need and feel myself fine just because of this.

Lämna en kommentar