Grattis Marita!

Grattis
Nu är sommarens bloggtävling avgjord! Vinnaren av det underbara täcket från GreenGate är dragen och den lyckliga vinnaren heter
Marita Gårdh. Stort grattis säger jag till dig, maila din adress till butiken@forr.se så skickar jag täcket på posten så snart jag kan. Jag hoppas att du blir nöjd med täcket och önskar dig många härliga sommarmornar. Till er andra som deltog i tävlingen återstår att önska lycka till i nästa tävling. Tävlingen avgjordes, som så många gånger förr, genom det klassiska lotteriet. Jag önskar er alla en fortsatt skön sommar!
Kajsa

4 kommentarer till “Grattis Marita!”

 1. En muchas situaciones puede ser un activo muy útil.

 2. ghdflatiron skriver:

  If you’re in uncomfortable position and have got no money to move out from that, you will require to receive the credit loans. Just because it would help you definitely. I get collateral loan every time I need and feel myself fine just because of thi

 3. Kajsa skriver:

  Hoppas det kommer till nytta innan sommaren är slut!

 4. Marita Gårdh skriver:

  Hej Butiken Från FÖRR!!!
  TACK SNÄLLA NI FÖR TÄCKET!!!
  Jag blev så otroligt glad för att vinna det och det kommer absolut att användas mycket! Det är så otrligt vackert!!!
  TACK igen!

  Kramar från Marita

Lämna en kommentar