Formex 2010

Ett smakprov från Formex 2010: Utställningen Happy  Home av Jan Rundgren. Foto: August Eriksson
Förra helgen var jag på årets andra Formex mässa.  Fick så otroligt mycket inspiration för hösten och det var underbart att träffa nya och gamla leverantörer. För er som inte vet vad Formex är så kommer här en liten beskrivning: Formex är den största fackmässan för  nordisk inredningsdesign. Mässan har totalt 850 utställare och cirka 24 00 nationella och internationella besökare.  Snacka om mycket folk! 🙂

I höst så gäller färger och mönster av alla dess slag. Passar butiken perfekt då en del av mitt koncept består av mycket färg. Färger blir man glad av! Tyvärr hann jag inte fota några bilder på mässan men om du vill ha mer information så kan du gå in på www.formex.se och läsa mer.
Det är så mycket på gång nu, massor av spännande och roliga saker händer! Snart kommer jag att avslöja höstens stora projekt så håll utkik här på bloggen.
Hösten börjar smyga sig på och mörkret kommer mer och mer. Dags att snart plocka fram höstpläden och lysa upp hemmet med massor av levande ljus. Visst vet du om att du bland annat kan köpa Iittalas klassiska ljuslyktor Kivi både i butiken och i webbshopen?  Just nu så är rosa en  av mina favoriter. Hoppas ni haft en skön helg!
Kajsa

Etiketter: , , ,

En kommentar till “Formex 2010”

  1. ray ban 3025 skriver:

    Moreover, when hitting on girls at the beach, don’t you think you should appear smart and stylish? Ray-Ban frames can help to make a lasting impression. Team up your favorite tee and shorts with these stylish designer sunglasses to look the part.

Lämna en kommentar