Nu släpper jag nyheten!

Nu är det klart och officiellt! Jag kan nu avslöja mitt hemliga projekt som har pågått den senaste tiden och som är höstens stora utmaning. Butiken FÖRR ska flytta! Alla Skövdebor kan dock vara alldeles lugna, jag ska inte flytta butiken så långt. Endast ett stenkast, nämligen till nuvarande Helensgården som ligger cirka 300 meter från min butik idag. När flytten blir av är i dagsläget inte klart, målsättningen är att få klart butiken innan jul så att vi kan sälja årets julkollektioner i den nya butiken. Jag kan även avslöja att min affärsidé utvecklats och delvis bytt koncept i och med den nya butiken. I framtiden kommer jag att kombinera butik med café. Min grundtanke är att du som kund ska kunna sätta dig ned och koppla av en stund, kanske samtala lite och ta en paus i shoppandet. Just nu är det galet mycket och allt går i rasande fart men det känns så spännande! Jag kommer att blogga mer om detta framöver, nu kan jag i alla fall dela med mig av det som har varit mitt ”hemliga projekt” en tid tillbaka. Tills vidare så fortsätter butiken FÖRR att fortsätta med försäljningen i den nuvarande butiken på Rådhusgatan i Skövde.
Kajsa

5 kommentarer till “Nu släpper jag nyheten!”

 1. Linn skriver:

  Vad roligt!
  Jag tror det kommer bli jättebra borta pa Helensgarden 🙂
  Ser fram emot att komma dit vid nästa Sverigebesök!

  Lycka till!

 2. Ingrid skriver:

  Härligt, både fika och vackra ting.

 3. Anette skriver:

  Tänk vad härligt att få komma och shoppa och även få ta en fika hos dig i butiken.
  Grattis och lycka till i alla förberedelser!

 4. Åh så spännande! Och skönt att höra att du inte flyttar längre än så. 🙂 Stort lycka till!!!

 5. Renate skriver:

  Men oh Kajsa 🙂 Vilken superbra idé 🙂

Lämna en kommentar