Våra nya lokaler!

För dig som inte bor i Skövde och kan se vad som håller på att hända, måste vi visa hur det ser ut vid våra nya lokaler.

Väggar har rivits och nya blivit resta. Grunden till nybygget är gjuten och regling av uterummet är i full fart. Under kommande vecka kommer köket till det nya caféet att monteras.

Mycket är på gång och nu håller vi på att knyta ihop de sista trådarna. Ni får gärna hjälpa oss med en av frågorna som snurrar i våra huvuden -vad är just ditt favoritfika?

Skriv gärna förslag!

Kajsa

Renovering och nybygge

11 kommentarer till “Våra nya lokaler!”

 1. Carina Nutt Andersson skriver:

  Hej Kajsa!

  Oj vad spännande det ska bli att få se den nya butiken!! Men när öppnar den? Jag äter nästan jämt endast beskvi på Café.
  Många hälsningar Carina

 2. Camilla T skriver:

  Morotskaka, kärleksmums, kanelbullar och chokladbollar =)

 3. Krydda Livet skriver:

  Åh det kommer att bli så fint. Gissar att ni ska ha ett mysigt fik med allt ert underbara porslin att servara på/i också?? Jag kommer!!!

  Jag älskar morotskaka. Det är en klassiker. Kanelbullar är också ett måste. Och så hoppas jag ni ska servera goda smörgåsar också så man inte blir så sockerstinn alltid för jag kommer nog bli en stammis hihi. Lycka till!

  Vi ses! Kram Josefin

 4. Elin skriver:

  Tack för alla tips! Vi kommer satsa på ett sortiment som inte något annat av Skövdes caféer har. Favoriter från mormors tid, flera sorters lösviktste m.m. Det vi bakar själva kommer göras på bästa råvaror. Inget Lätta och Margarin utan bara äkta smör. Hälsningar Kajsa

 5. 11:a Kaffe ifrån en opolerad kopparkittel och sju sorters kakor!

 6. Emma skriver:

  Åhh vad kul med även café=) perfekt läge för ett mysigt sådant.. jag tycker du ska köra originella bakverk såsom i kakboken 7sorters kakor=) och lägga till några extra godingar..

  Känns som du kommer satsa på en mer gammaldags stil och då tycker jag det skulle passa med ett riktigt gammaldags/originellt café.. som man även kan sitta på med barnvagn=)

 7. Madde skriver:

  jag äter gärna toast, baguette m currykyckling-röra, ceasarsallad, dricker goda teér, vaniljlatte, mumsar på nån god brownie med exempelvis polly eller dumle i 🙂

  måste ju ta med min faster och hälsa på nån dag! 🙂

 8. Karin skriver:

  Åh vad kul att du renoverar Helensgården och utökar med fik. Alltid roligt att besöka FÖRR när man kommer ”hem” till Skövde.

  Kardemummabullar, morotskaka, scones, smooties och goda tesorter.

  Ser fram emot att fika snart:-)

 9. Camilla skriver:

  Jätte stora kanelbullar!!! Kola cheescake, Stoooora cookies, ni förstår säkert vad jag menar om ni har varit på Husarens Cafe i Haga (Göteborg) Ni hör ju, jag är ju värsta kakmonstret;)

 10. Rebecka skriver:

  Hemmagjorda, stora chokladbollar!

 11. Anneli skriver:

  Baguette med kycklingröra!!! Samt en god kaka efter, gärna en småkaka!

Lämna en kommentar