Nu har vi öppnat vår nya butik!

I går var det premiär för vår nya, fräscha butik i Helensgårdens lokaler. Det var många ivriga som hängde på låser och minuterna efter att vi slagit upp portarna så satt våra första kafé gäster med nybakade bullar och kaffe i vår kaféavdelning och njöt! En underbar känsla att se hur bra vår idé, med både kafé och butik i samma lokaler, fungerade. I dag kavlar vi upp ärmarna återigen för en fullspäckad dag med massa härliga erbjudanden till er som besöker vår nya butik, och för er som inte har möjlighet att kika in så kommer du snart få en nyhetsbrev fullt med bra erbjudanden så här innan jul.

Här komme några bilder från vår nya butik!

En fantastisk premiär

Varmt välkommen in till oss på en fika och lite inredning!
Kajsa

Etiketter: , , , ,

7 kommentarer till “Nu har vi öppnat vår nya butik!”

 1. coach outlet skriver:

  coach outlet all over the world by the glamorous silhouette with premium leather perfectly and stylishly trimmed and sophisticated, coach purses and coach handbags are made upscale luxury suitable for all ladies.

 2. coach bags with its unchangeable exclusive charm and never stopped versatile innovation refresh, always keep vibrant and be the gorgeous companion for most adorable ladies. To be a highly fashionable lady, get started from one piece of Coach handbags of our coach outlet! Welcome to order coach canada, discount price and free shipping is offered for you!

 3. Ralph Lauren skriver:

  polo Ralph Lauren, as the world famous casual-fashion clothes series, is people’s best loved casual wearing brand. With the handsome bright style for men and stylish sweet style for ladies, Ralph Lauren outlet is always customers’ first choice of purchasing. Also it’s a great honor to tell that Ralph Lauren online shop now is right on hot promotion sale, you can enjoy a surprisingly great discount and our considerate fast delivery and free shipping.

 4. juicy couture skriver:

  Juicy Couture have been Keeping on its own unique personality, and that makes Juicy Couture handbags outstanding and loved by most of the trendy ladies. Juicy Couture are the best sellers in seasons, you want to be outstanding and enjoy elegance and modern? Hurry up! Hot cheap juicy couture online with various gorgeous juicy couture handbags!

 5. Jonathan skriver:

  Congratulations on the new store! I’m sure it will be a great success in Skövde. We look forward to visiting one of your stores in Stockholm in the future.

  Jonathan, Stockholm

 6. Härliga bilder och ett stiligt par.
  Grattis till er båda på dagen …som man säger i norge!!!

 7. Axel skriver:

  Vilken fin butik! Wow!! Vilken stil och vilken proffsig butiksägare! Ett lyft för Skövde, utan tvekan!!!!!

Lämna en kommentar