Så många besökare!

Tack till er alla! I går kväll då jag satte mig ner för att summera vår premiärdag insåg jag att vi hade haft mellan 2000-3000 besökare under de åtta timmar vi hade öppet. Och så många blommor! Hela butiken är fylld av dessa vackra skapelser. Så än en gång tack till er alla för ert stöd,
er uppmuntran. Tack också till min personal som har jobbat långa timmar för att färdigställa vår nya butik. Här kommer ytterligare några bilder från denna fantastiska dag!

Butiken Förr i SkövdeVarma hälsningar

Kajsa

Etiketter: , , , , , , , ,

12 kommentarer till “Så många besökare!”

 1. coach outlet skriver:

  With the ultimate fashion style, endurable tough quality and high functional feature, coach handbags and coach purses stylish configurations effortlessly finish a look and feel of pure luxury of desinger coach.

 2. Welcome to visit our coach outlet, the coach online boutique where you can find the best resources of various exquisitely fashioned coach purses. Simply visit coach canada, you can explore your favorite coach bags from our dazzling items, free shipping is offered for your orders!

 3. Ralph Lauren skriver:

  Ralph Lauren polo shirts hot online promotion sale. Welcome to our Ralph Lauren online shop, series of men and women polo shirts, hoodies, jackets, sweaters etc. here are online for cheap discount sale. Orders of our Ralph Lauren outlet enjoy fast delivery and free shipping with no tax.

 4. juicy couture skriver:

  Juicy Couture, the famous fashion brand, is liked by most ladies. Juicy Couture features various fashionable designs, beautiful colors, and comfort fits. Juicy Couture Outlet bring fresh and vogue to ladies. Never miss the chance and welcome to cheap juicy couture center, hotJuicy Couture handbags sale online with free shipping!

 5. Madde skriver:

  det ser jättefint ut! får hoppas att jag kanske ”har vägarna förbi” (bor i Borås) inom en snar framtid 😉

 6. Astrid skriver:

  Jag vill bo i butiken Förr! Tänk om man hade det så fint hemma! Ser fram emot att både shoppa och fika när jag kommer till Skövde i jul.

 7. Nina skriver:

  Snyggaste affären i Sverige!
  Ett fantastiskt koncept med café i anslutning till butiken.

  Vilket lyft för Skövde kommun att få ha en sådan affär!

 8. Linda skriver:

  forts… Tur att det inte är lika långt till webb-butiken 😀

 9. Linda skriver:

  Ser ut som en helt fantastisk butik! Synd att jag inte ens vet vart Skövde ligger!

 10. Carina skriver:

  Hej!
  Jag blev sjuk dagen innan öppnandet o är det fortfarande…Jag som hade tänkt komma in samma dag det öppnades. Men vad glad jag blev när jag kunde se ändå lite här på bloggn. Det ser jättefint ut! Lycka till med nya butiken! Jag kommer in så fort jag är frisk, jag lovar!

 11. karin skriver:

  Oj vad fint det ser ut.
  Kommer in när jag kommer till Skövde nästa gång!!
  Är mkt nyfiken 🙂
  Hälsningar Karin

 12. Hej! På väg hem från jobbet i Göteborg i torsdags svängde jag in hos er vid halv åtta-tiden. Oj så mycket folk och oj vad fint ni hade gjort det!!! Stort lycka till i era nya lokaler!!!

Lämna en kommentar