Lördagsfika i caféet

Näst sista lördagen innan jul och vi har full rusch i butiken. Härligt att möta alla positiva kunder i butiken och gästerna som sitter och dricker kaffe i caféet. Ni måste få vara med på ett hörn, så här kommer lite bilder.

Kajsa

Bilder från CaféetInspiratione från Café

7 kommentarer till “Lördagsfika i caféet”

 1. coach outlet skriver:

  coach purses with stylish desinger and vogue element added on the careful selection dainty signature fabric has deliver a distinctive tastefully sense of coach, enjoy the visually stunning coach outlet store online.

 2. As a great Coach supplier, coach outlet canada offers a large variety of coach bags with multiple styles and colors offered for you to choose from. If you are searching online for a brilliant Coach handbags with only discount price, then welcome to visit coach canada, fashion styles, top quality and cheap price of the items will make you a wonderful order!

 3. Ralph Lauren skriver:

  With the smart sense of modern fashion trend and continuous innovation refresh, Ralph Lauren is always full of vigor and vogue. Designed with comfort and high fashion free as the priority, polo Ralph Lauren clothes have got the best popularity around all over the world. Ralph Lauren online shop now provide you the best purchase order of Ralph Lauren ever, wholesale price with luxurious item choices will totally make your dreaming polo available and affordable.

 4. juicy couture skriver:

  juicy couture as the whirlwind of the fashion world, Juicy Couture feature high quality fabric, classic construction, and perfect fit. Juicy Couture handbags will not let you down. Take the chance, Juicy Couture Sale with quality guaranteed, free shipping to all over the world.

 5. Kajsa skriver:

  Tack för uppmuntran och Välkomna in att trivas med oss!

  Hälsningar Kajsa

 6. Jen skriver:

  Super härlig butik!
  Mina chokladskor skulle passa perfekt in i er butik.
  Jag har precis tänkt att börja sälja till butiker så kika in på http://www.littledessert.se/kategori/chokladskor/
  och hör jätte gärna av er om ni är intresserade!

  / Jen

 7. Nina skriver:

  Hej!
  Fantastiskt fint ni har det, var bara tvungen att skriva och säga det.=D
  Nu lär ni ha att göra !!!
  =)
  Önskar er allt gott!

  Nina
  Ord & ton
  Borås

Lämna en kommentar