Formex och besök hos Marimekko Showroom

Det är lite glest mellan mina inlägg i bloggen nuförtiden, men jag lovar att skriva mera. Som ni säkert förstår har tiden runnit ifrån mig, det nya kaféet och den nya butiken har med goda skäl tagit upp min tid, och nu står Formex-mässan för dörren. Mässan går av stapeln den 20-23 januari men innan mässan tar sin början ska jag passa på att besöka Marimekko och deras Showroom i Stockholm. Det kommer så mycket snygga produkter nu till våren, som jag självklart ska ta in i min butik och webbshop. Det kommer att bli en färgsprakande vår!

Ska föröka fota lite på mässan och dela med mig av denna trevliga tillställning. massor av nya aktörer och intressanta tillverkare, vem vet kanske kommer det att dyka upp lite nya varumärken i shoppen. Vad skulle du önska att jag tog in? Skriv gärna i kommentarsfältet vad du skulle vilja att butiken Förr tog in i sortimentet. vem vet, det kanske dyker upp!

formex
Varma hälsningar

Kajsa

Etiketter: , , , , , ,

10 kommentarer till “Formex och besök hos Marimekko Showroom”

 1. dre beats skriver:

  Sometimes they leaped, clearing ditch; bridge and all, and I often dre beats found myself seated on the back part of the saddle.

 2. coach outlet skriver:

  With the hot sale of desinger stylish coach bag, coach outlet is becoming a perfect selection for the gentry, and a simply coach purses can bump up your fascination to a great extent.

 3. Ewa skriver:

  Hej Kajsa!

  Jag har just tittat lite på de varumärken som Camilla och Renate föreslår och jag håller med om att Maileg, Isak och kanske Herstal skulle passa i butiken. Däremot så finns ju Kitchen Aid och Sagaform redan i Skövde och jag tror att JellyBean oxå finns så det är kanske lite onödigt..
  Bombadill är roliga och skulle vara kul i barnsortimentet! 🙂

 4. coach bags have become a Luxury necessity for ladies all over the world. coach purses undoubtedly win the great tastes of modern fashionistas and always be their first tote choice. coach canada online totally make your coach dream affordable with free shipping.

 5. Ralph Lauren skriver:

  Ralph Lauren online shop wholesale. A wild array of polo Ralph Lauren clothes discount sale only need a wholesale price, splendid colors and styles offers a best shopping resources. Shop Ralph Lauren polo shirts shirts online with free shipping!

 6. juicy couture skriver:

  juicy couture infuses her own spirit and personality to show fashion sensibilities, modern beauty and elegance. Besides, juicy couture handbags are full of cute elements. As the leader of fashion, Juicy couture are popular among modern trending ladies. juicy couture outlet online with low price, free shipping!

 7. Camilla skriver:

  Finns ju massor med fina varumärken ju, men några favoriter är JellyBean, Herstal, Isak, Kitchen Aid och Sagaform. Med förhoppning om inspirerande dagar i Stockholm/Camilla

 8. Renate skriver:

  Haha jag fortsätter väl då o tjata om Maileg..o lite cult kanske 😉
  Men jag hoppas att du tar in Marimekkos nya glas serie Sukat makkaralla = nedhasade strumpor på finska 🙂 Helt underbara!
  Men jag har även tänkt på bombadrills sortiment , det skulle passa hos dig! Kuddar o likn som bakverk. Bullar o semlor i tyg för mindre barn 🙂 kram

 9. Madde skriver:

  Hej Kajsa!

  Måste först säga att din butik ser helt fantastisk ut! Jag måste verkligen ta mig till Skövde snart! (bor i Borås.)

  Jag gjorde ett kollage med produkter från din webshop och länkade såklart, hoppas att det går bra! Vill gärna att mina vänner ska hitta till dig också 🙂

Lämna en kommentar