Kuddar i mängder från Afroart

Hej på er!

Vill bara visa er hur det kan se ut i butiken en helt vanlig dag! Vi har fått in massor av nyheter i vår butik, både på webben och hos oss på Helensgården. Men till saken hör att alla dessa underbar nyheter inte på något sätt packar upp sig själv och  flyger in i hyllorna och lägger sig tillrätta. Icke sa nicke, utan vi får snällt duka ned i kartonghögen och packa upp för brinnande livet. Och då kan det ibland se ut som nedan då kunden kommer in i butiken. Men visst ser vi ut att ha kul!

Så nu har vi fyllt hyllorna med vackra kuddar från AfroArt i rengbågens alla färger och vackra mönster. Tyget till dessa kuddar är vävt för hand av kvinnor från sydamerika och inspirationen till mönstren kommer från Mayafolket dräkter och färger.  Kuddarna passar utmärkt som en färgklick i våra soffor och sängar. Klicka här för att se hela vårt sortiment från AfroArt.

Hälsningar

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer till “Kuddar i mängder från Afroart”

 1. Nina skriver:

  Hej Kajsa!
  Vad du står i för kung och fosterland.. Ni är så duktiga!
  Ha det riktigt gott och var rädda om er!
  KRAM från Borås

 2. ghdflatiron skriver:

  网站http://www.aughdhairshop.com

Lämna en kommentar