Dags för tävling!!

Hoppsan – nu är vi en bra bit över 400 ”vänner” som följer vår sida på Facebook! Det har ökat mycket bara de senaste dagarna!

Som jag har lovat blir det nu en liten tävling – eller utlottning, hur man vill se det. Alla vänner – kunder och bloggläsare! – får givetvis vara med, inte bara de som har ett Facebook-konto!

Jag har valt ut sex saker ur vårt stora sortiment av nordiska designprodukter. Vinsterna är var för sig värda mellan 189:- och 238:-.

Vad du skall göra för att ha möjlighet att vinna någon av dessa saker är helt enkelt att berätta för mig vilken av dem du själv helst skulle vilja vinna. Alltså: Skicka ett mail till butiken@forr.se eller använd vårt kontaktformulär och berätta för mig vilken av följande vinst du föredrar. Glöm inte att uppge fullständigt namn och adress, så vi vet vart vi skall skicka paketet om du vinner!

babellNr 1) Ett trevåningsfat Babell i orange plast från Koziol – till chokladpralinerna… Just denna färg finns endast i Skövde-butiken.

frozzypackNr 2) En Frozzypack matlåda med inbyggd kylklamp i locket

latte3) Två stycken fina lattemuggar från GreenGate i ljuvliga, milda pasteller

pappekok4) Pappelinas svarta kökshandduk Unni och Kattinatts rosa disktrasa (finns bara i Skövde-butiken) – tufft i köket!

almedahlsbricka5) Almedahls uppläggningsbricka Lök ur den klassiska kultserien ”Picknick” – passar till allt!

marimekkosmink6) Marimekkos snygga och praktiska sminkväska i mönstret Unikko som finns i hur många färger som helst. (Flera andra snygga modeller finns i webbutiken, den här bara i Skövde-butiken)

Nu är det din tur! Skriv till mig vilken vinst du vill ha – glöm inte fullständigt namn och postadress! Vinnarna meddelas personligen, i denna blogg och på Facebook efter den 31/10. Maila mig NU!

Lycka till! namnteckning

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

6 kommentarer till “Dags för tävling!!”

 1. Camilla Bergman skriver:

  Vardags lyx, glädje över att få njuta av något som inte ser ut som ”allt annat”. Picknick brickan med tekoppen skulle göra mina kvällar super mysiga 🙂
  Kram

 2. Eva skriver:

  Observera att ni som vill vara med och tävla måste skicka ert önskemål MED E-POST till butiken@forr.se, annars är ni inte med i dragningen! Kommentarerna ovan är alltså inte giltiga som tävlingsbidrag. Skicka ert fullständiga namn och postadress samt vilken vinst ni önskar er senast torsdag 31/10!
  /Eva, webredaktör på forr.se

 3. Hej! Vilka underbara vinster! Jag önskar mig nr 3 eller nr 6! Kanfaktiskt inte bestämma mig för vilken 😉 Nu håller jag tummarna håååårt!

 4. Gabriella Ekdahl skriver:

  Hej!
  klart jag är med! önskar mig nr 3!
  stor kram!

 5. Christina Frisberg skriver:

  HEJ jag är gärna med och tävlar, jag tycker alla sakerna var fina men nr 1 våningsfatet Babell från koziol stack ju ut lite extra förstås!!
  Supercoolt.
  Hoppas och drömmer om vinst!!
  KRAMELIKRAMEN!! <3

 6. Petra Krüger skriver:

  Hej! Picknick brickan hade varit perfekt till tekoppen nu när det är höstmys tider! Håller tummarna! Tack!

Lämna en kommentar