Det snöar i Skövde

I dag snöar det för första gången i år här i Skövde. Vad passar då bättre än att presentera några av julens nyheter från Marimekko.

Marimekkos Jul är klassiskt röd och fylld av härliga mönster. I butiken och webbshoppen har vi fått in nya textilier i läckra färger och snyggt porslin som passar fint till alla de glögg-& fikastunder som November och December brukar bjuda på.

Till badrummet har vi fått hem badlakan & handdukar  med fantastisk kvalitet i det snygga mönstret Vuorilaakso designat av Sanna Annukka. Vi har även fyllt på vårt Marimekkosortiment med snygga skärbrädor, brickor, grytvantar och grytlappar för dig som är ute i god tid med julklappsinköpen.

Välkommen att kika in till oss i butiken i Skövde eller spana in allt det nya i vår webbshop!

Och Du…håll utkik här på bloggen, fler julklappstips och massa inredningsinspiration är på gång.

marimekko_jul_butiken_forr

marimekko_grytlapp_butiken_forr

Lämna en kommentar